Endret: 28 jan 2021     Opprettet: 18 okt 2015

Instruksjon for fjernkontroll garasjedør og bestilling av fjernkontroll

Åpning av garasjedør

Fjernkontrollene bestilles via styret

Kontakt bebeoerkontakt beboerkontakt@tirilltoppen.no

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

For å programere den:

Her kommer forhåpentligvis en enkel instruksjon på programmering av håndsenderne, hvis det kan være til hjelp for andre beboere:

Den nye håndsenderen må programmeres mot en håndsender som allerede er i bruk.

Ta den som allerede er i bruk i den ene hånden, og den nye håndsenderen i den andre hånden.

Trykk inn den blå knappen på den "gamle" håndsenderen først. Det vil da lyse rødt. (Det er veldig viktig at dere trykker på den som allerede er i bruk først, ellers kan programmeringen i denne bli slettet).

Trykk så på den ene blå knappen på den nye håndsenderen (mens du fortsatt holder inne knappen på den senderen som allerede er i bruk.) Det skal da begynne å blinke i den nye håndsenderen, og så begynner det å blinke raskere, og tilslutt stopper det. Hold knappene inne helt til det slutter å blinke i den nye senderen. Programmerignen er da ferdig.

Noen ganger så kan det virke som at de to senderene ikke får kontakt med hverandre når dere skal programmere. Prøv da å holde den nye håndsenderen på skrå inn mot den gamle senderen under programmeringen. Det hjelper ofte. Skulle dere ha problemer, er det bare å ta kontakt med Styret ved beboerkontakt@tirilltoppen.no.